dinsdag 16 november 2010

Is breien hip?
Overal hoor ik dat breien hip is en wint aan populaitiet.ik merk er weinig van, steeds meer brei/handwerkwinkels verwijnen of zijn beperkt open. De wibra hier is verbouwt en heeft de helft minder wol. Veel patronen zijn in het engels op het net.
breien hip.....ik weet het niet. wel jammer!

5 opmerkingen:

esther zei

wat ik zo begrijp zijn er wel steeds meer mensen die weer breien maar ik denk dat het nog niet echt te merken is in de handwerkwinkels en dat die hun deuren niet kunnen openhouden door gebrek aan winst.
wel jammer.

carlaevelien zei

Inderdaad jammer dat er steeds meer handwerkwinkels moeten sluiten. Wel begrijpelijk gezien de slechte economie, maar van het 'breien-is-hip' merk ik ook maar weinig inderdaad. Ik word nog steeds vaak een beetje suf aangekeken als ik aan het breien of haken ben.

Aritha Vermeulen zei

O, hier is breien echt wel hip hoor. Zelfs ik doe mee... En dat zegt heel wat. Ik heb mijn breiwerk nu al drie keer uitgetrokken.

xxx

Anderson cottage zei

hai nonnelien, kijk even op m'n blogje haha, ik brei me wezenloos , en al helemaal aan sokken, heb ik pas van m'n moeder geleerd. maar t klopt wel hoor, je moet echt zoeken naar leuke wolwinkeltjes, succes, ik koop via wolhalla, internet, liefs marion

mija zei

hey, wat hoor ik daar. Breien is wel hip. Ik weet op raverly is het wennen, alles in't engels maar na een tijd went het wel en kan je dat even goed; maar in't nederlands zijn er genoeg breipatronen en wol vindt je genoeg.
doei
mija