zaterdag 27 november 2010

Aankomende kersttijdmorgen is het eerste advent en mag het eerste kaarsje branden.ook mag de ster branden die moet ik nog ophangen, eigenlijk voel ik mij als een kind zo blij, de aanloop naar de kerstdagen, ik vind deze tijd super, `s avond als het donker is loop ik met een van de gezinsleden langs de huizen om daar de gezelligheid en de lichtjes te kijken om daarna lekker warm bij ons thuis een bakje koffie te drinken en kerstfrutsels te maken voor de kerstmarkt bij ons in harderwijk onder het genot van kerstmuziek. Dit klinkt misschien lekker truttig maar ik geniet daar van. Ik hoop en wens dat iedereen net zo van deze tijd geniet en allemaal het licht meekrijgen dat sommige zo hard nodig hebben.
ook heb ik vandaag aan de vogels gedacht die het aankomende week moeilijk krigen om voer te vinden heb ik twee bakken met vogelprutje gemaakt.


4 opmerkingen:

esther zei

daar zullen de vogels lekker van smullen.
ik kan ook heel erg genieten an al die kerstsfeer in en rond huizen.
daar is niks tuttigs aan hoor.
ik ga ook graag naar kerstmarkten maar mij man niet zo

Anoniem zei

Wat zullen de vogels smullen Eugenie, hier zitten ze s'morgens al op me te wachten als ik ze ga voeren , enne niks tuttig heerlijk genieten ,vind het mooi als mensen nog van kleine dingen kunnen genieten :))

Suzan zei

Hoi hoi, lees ik op Twitter dat je advocaat aan het maken bent voor de kerstmarkt. Klinkt heel goed op de vroege morgen. In elk geval wil ik je fijne feestdagen wensen! Groetjes van Suzan.

Mariejan zei

Wat heerlijk voor de vogels, enne eigen gemaakte advocaat nog nooit op. Lekkerder dan uit de fles neem ik aan?

Groetjes,
Mariejan