maandag 22 februari 2010

Tomos Revival en de schietenhandschoenDe oudste probeert al een aantal dagen mij zo gek te krijgen dat ik een stukje over zijn brommer schrijf. Ik moet vooral niet de foto`s vergeten erbij te zetten.
Dus bij deze:
Bloed, zweet en tranen heeft dat ding al op geleverd en menig sleuteluurtje (samen met zijn opa) zitten eral in. ander tandwiel, uitlaat nr zoveel en andere lampjes enz. Hij heeft een haat-liefdes verhouding met de brommer. zo staat hij op markplaats en zo houd hij hem toch weer en wordt hij liefdevol weer opgepoetst.


De schiethandschoen......

De jongste is vandaag met mijn schoonvader naar de schietwinkel van Harm krale geweest, beide zijn vervent beoevenaar van de schietsport en hebbem daar hun ogen uitgekeken en lekker gekwijld bij zowel wapens, gelukkig schiet de jongste met verenigingsmateriaal en hebben we thuis alleen de kogeltjes.
Supertrots kwam hij thuis met zijn nieuwste aanwist een eigen schiethandschoen.

1 opmerking:

esther zei

mijn broer is ook een vervend beoefenaar van verschillende schietvaardigheden. hij doet ook regelmatig mee met toernooien. zovel met boogschieten als met geweren.(je moet me niet vragen welke soorten hoor want dat weet ik niet) maar wij zijn opgegroeit met schieten. bij opa mochten alle kleinkinderen schieten (onder toezicht) op rozensteeltjes. dus het werd ons al als kleine kinderen geleerd. ik vind het ook altijd leuk om te doen maar ik houd me maar bij de schiettent op de kermis en soms bij de opendag op de schietvereniging.