dinsdag 6 maart 2012

ik heb er weer last van......

die vervelende onrust. Toen ik de rondbreinaald on de de knie wilde (lees moest van mijzelf) krijgen en het niet gelijk wilde lukken, hoe kl*te voelde in mij soms.
Nu heb ik weer zo`n uitdaging: amigurumi. Het is zo pietepeuterig klein soms en daar heb ik toch zo`n moeite mee en lukt mij niet om dan te denken: misschien is het niets voor mij. NEE voor mij maakt het de onrust groter en de pitbulligerheid ook. Wanhopig bijt ik mij er in vast en niet een project... nee... gelijk twee (waarom ook niet!) De ene keer mis ik een steek ,de ander keer een hele toert en dan is ze er weer DE handwerkpolite (De strenge/perfectionistische ik) die sommeert UIT HALEN!!!!
Om deze projecten gaat het:Hoe dit gaat aflopen? Als ze op het blog verschijnen is het gelukt. laten we het daar maar ophouden.

4 opmerkingen:

Angélique zei

Kom op, je kunt het! Als ik zie wat jij allemaal voor moois kunt maken... ai, daar kan ik nog lang niet aan tippen, maar zelfs ik kan ami's maken, dus jij ook. (sorry, ik zorg er geloof ik nu nog meer voor dat je je vastbijt :-s )
Die teckel komt er bij mij ook nog een keer, zit al geprint in de map.

Succes! (maar stop wel voordat je je haren gaat uittrekken ;-) )

rozemie zei

maar ze zijn zo schattig ! wat is die groene met zijn roze gezichtje lief ! Je doet het prima hoor ! groetjes, Rozemie

Carla zei

Deze vallen qua pietepeuterigheid nog wel mee volgens mij. Veel succes ermee!

Barnyard Country Gifts zei

Ik vind hem geweldig geworden, je kleine groene 'wezentje'.
Lieve groet, Annemieke