zaterdag 17 september 2011

uithalen en opnieuw beginnen.......

Zo ging het wel 6 a7 keer en elke keer ben ik opnieuw begonnen, want ik kan het niet hebben dat het mij niet lukt. Ik vind de shawl zo mooi dat ik hem wil.. nee moet maken.


Zo moet hij gaan worden.

we zijn er nog niet maar gaan overmoeibaar verder.

6 opmerkingen:

Carla zei

Ik bewonder je doorzettingsvermogen. Als ik iets twee keer uit moet halen heb ik er al genoeg van. Vaak probeer ik het een paar dagen later dan nog wel een keer. Ik ben benieuwd hoe ie uiteindelijk wordt.

Angélique zei

Het ziet er prachtig uit en zo wordt die van jou ook hoor! Zet em op! Ik heb al zoveel moois van je gezien, dat ik zeker weet dat je het kan!

By Ieke zei

Die is wel heel erg mooi!

Elizabeth zei

mooie dingen maak je.. echt leuk om even te komen kijken.
groeten elizabeth

Marjolein zei

Oh, zo herkenbaar! Als de zinnen eenmaal ergens op staan... Maar ik begrijp het wel: hij is ook prachtig. Misschien had ik beter niet kunnen kijken, want ik begrijp jouw kriebels, maar ik weet zeker dat ik nog niet op dit brei-level ben aangekomen.
Succes, de volhouder gaat 'em maken. Loop jij komend najaar te stralen met je prachtige shawl.

Bloemenfee zei

Ik begrijp je helemaal, eens ik mijn zinnen op iets gezet heb, blijf ik het ook proberen. Ondertussen is er toch al wat tijd overgegaan tussen je laatste berichtje en mijn bezoekje. Hoe ver sta je er nu mee? Dat had ik wel graag geweten.