vrijdag 4 juni 2010

Hebben jullie dat ook.....??Vreselijk druk in je hoofd...Nee geen stemmen maar ideeën het ene idee popt naar het andere idee in mijn hoofd. Het is een drukte van beland daar binnen , alle ideeën vechten om voorrang en vinden hun eigen het belangrijkst en ik, ik kan niet kiezen,Ik wil ook alles het liefst te gelijk. Haken, breien en leren naaien(niet voor kleding maar hebbedingen).
Oja, ik ben helemaal weg van zonnekindpoppen dus dat wil ik ook maar dat heb ik nog nooit gedaan nou dan moet ik het maar leren. wanneer? nou uh ja eigenlijk geen tijd want als ik dat ga leren heb ik niet zoveel tijd om te haken of te breien en en en .
Weet je wat nu de uitdaging is? dat ik alles wil en van gekkigheid niet weet wat ik als eerste wil dat het einde van het liedje is dat ik niet zo veel gedaan heb ik als ik zo willen. Gevolg UFO`S (unfinished objects). pfffff wat zal ik nu eens gaan doen? IEMAND EEN IDEE?


2 opmerkingen:

Barnyard Country Gifts zei

Ik kan je helaas niet helpen, ik heb precies hetzelfde probleem. Ik ben met zoveel projecten bezig, dat ik af en toe niet meer weet welke ik zal oppakken. Aja, ik bepaal per dag waar ik nu weer eens zin in heb om af te maken.
Lieve groet, Annemieke

Dinie zei

Hééél herkenbaar! Ik heb dat ook, ik kom zoveel leuke dingen tegen wat ik ooit wil gaan maken, en ben met een paar dingen tegelijk bezig :) Leuk blog heb je!!

Groetjes van Dinie