maandag 19 april 2010

nog geen 2 euroIk ben er weer ingetrapt.......Ik heb Zaterdag op de rommelmarkt gestaan.
`S morgens om 8 uur was ik bezig met de dozen uitpakken terwijl de handelaren en koopjesjagers met hun handen in mijn dozen staan te graaien en ik bijna geen kant op kon.
Veel mensen willen erg onder de prijs bieden bij alles werd zo ongeveer geroepen 20 cent! of ik nu een euro of 50 cent vroeg. ik werd daar zo sjaggie van.
`s avonds de buit geteld en kwam na aftrek van het tafelgeld hield ik .........1 euro 80 over.
Je snapt voorlopig trap ik er niet meer in. Ik ga alleen nog af en toe voor de leuke koopjes, all hoeweel ik eerst mijn huis moet opruimen volgens insiders enne ze hebben eigenlijk gelijk
Niet dat ik uit mijn voegen barst of dat de gemeente reiniging langs moet komen maar....Het is wel tijd dat er orde op zaken gesteld gaat worden.

Oja, 8 Mei sta ik met mijn breimaatje met eigen gemaakte hobbyspullen op de hobby en geraniummarkt bij molen de Duif in Nunspeet. SPANNEND!!!!! moet nog hard aan de gang om genoeg spulletjes bij elkaar te knutselen. maar heb er zin in.

3 opmerkingen:

Margreet zei

Ohhh Eugenie, wat jammer van je tijd en energie maar niet de moed verliezen hoor! Alleen een rommelmarkt ... tsjaa, je werk is te mooi? Je zult vast meer succes hebben op de hobbymarkt!
En heb je al eens in een bejaardentehuis/zorgcentrum geinformeerd of ze er een markt hebben of dat je er met je werk een keer een ochtend/middag mag staan?

groetjes van Margreet

esther zei

wat jammer dat je zo weinig hebt opgehaald. daar heb je dan al je tijd en inspanning in zitten.heel veel succes dan maar 8 mei en veel minder kun je niet verdienen dus het zal vast wel goed komen.

Nicole Orriëns zei

Dat is inderdaad wel heel weinig winst.... Ik kan me voorstellen dat je een beetje baalt.