zondag 28 oktober 2012

GEZOCHT: huidskleurig breigaren



Toen ik nog (oef dat klinkt oud)bij het breigroepje van de wijkvereniging zat heb garen gekocht om gezichten van poppen mee te breien maar ik ben van de breiclub af en nu begint het eind van het garen in zicht te komen.
nu zoek ik dus garen(geen wol, wegens jeuk)om daar hoofdjes en handjes van te breien, wat gebruiken jullie om handen en gezichten mee te breien?

maandag 22 oktober 2012

Ontmoet Trijnie de teckel

Het is een leuk patoon om te maken, de teckel.
Ik had alleen moeite om haar pootjes op de goede plek te krijgen. Ze heet trijnie om dat ik stiekem vind dat teckels op boemeltreintjes lijken, vooral de teckels op leeftijd.

Trijnie verhuist naar een gezin met drie kinderen die graag voor haar willen zorgen.



zondag 14 oktober 2012

Petit four crochet along

Vorige week fietste ik langs het blog van Grietje Zij is begonen met een crochet along. Bij het zien van de leuke petit fout was ik verkocht en we zijn inmiddels de tweede week in gegaan en heb ik ze beide klaar.

Ik was mijn breinaaldenkoker kwijt en heb een nieuwe in elkaar geknutseld. onder het mom was kun je doen met een stuk pvcpijp maak er een .........breinaaldenkoker.





zondag 7 oktober 2012

Slaapjaap

Ik ben er nog. heb het lekker druk met werken, huishouden en natuurlijk handwerken.
heb een leuke opdracht gemaakt ....een slaapjaap



IK heb ook nog een leuk boekje gekocht en mijn handen jeuke om de beer op de omslag te maken, maar eerst mag ik nog een tekkel, 2 badeenden en 2 apen haken. nog ff wachten dus.